El  18 de febrer començarà el Postgrau en Smart Mobility: Sistemes Intel·ligents de Transport. L’AMTU com entitat col·laboradora ofereix un descompte especial als associats.

18 de gener de 2022

El proper dijous, 18 de febrer, començarà una nova edició del Postgrau en Smart Mobility: Sistemes Intel·ligents de Transport, que imparteix la UPC School, Universitat Politècnica de Catalunya, en modalitat presencial.

Aquest postgrau ofereix una visió estratègica i tecnològica en la gestió de les “smart cities” i la mobilitat intel·ligent, de gran valor per a les organitzacions del nostre sector i que inclou les últimes novetats tecnològiques en el terreny del transport i la mobilitat.

L’AMTU és entitat col·laboradora d’aquest postgrau, en aquest sentit, s’ofereix un descompte especial per als associats a l’entitat (càrrecs i tècnics). Per accedir al descompte és necessari posar-se en contacte amb el departament de Formació de l’AMTU: formació@amtu.cat. 

El curs està dirigit per Manel Villalante, director general d’Estratègia i Desenvolupament de Renfe, i compta amb un quadre docent format per professorat expert i reconegut: professionals que treballen en el desenvolupament tecnològic i en l’aplicabilitat de l’smart mobility i docents que procedeixen d’administracions públiques i de l’àmbit de la recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I).

El postgrau s’adreça a professionals en actiu interessats en les enormes oportunitats de desenvolupament que ofereix la mobilitat. El format del programa, amb classes presencials cada dues o tres setmanes, facilita la conciliació personal i professional dels alumnes. Les classes, començaran el 18 de febrer de 2022 i acabaran el 25 de febrer de 2023.

Objectius i valor afegit d’aquest postgrau:

  • Un postgrau amb títol expedit per la UPC, que incorpora les últimes novetats internacionals en ITS i eines TIC
  • Adquirir competències per a l’elaboració d’estudis i projectes d’smart mobility que compleixin els estàndards internacionals de rendibilitat tècnica, econòmica, ambiental i social.
  • Poder planificar, projectar i gestionar els recursos, i dirigir equips multidisciplinaris en els diferents vessants de l’smart mobility
  • Metodologia pràctica. Estudi de casos, projectes amb mentors/tutors d’empresa
  • Projectes finals de postgrau a partir de propostes reals de les organitzacions (nous models de negoci en smart mobility, projectes d’innovació tecnològica i eficiència empresarial, etc.)