Política de privacitat

Informació Bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable: AMTU – ASSOCIACIÓ DE MUNICIPIS PER LA MOBILITAT I EL TRANSPORT URBA
Finalitat: Enviament notícies de l’AMTU
Legitimació: Consentiment de l’usuari.
Destinataris: Estan previstes cessions de dades a: tercers països i a Sendinblue.
Drets: Te dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’adreça del responsable del tractament.
Procedència: El propi interessat.
Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra pàgina web: En la url de l’entitat: www.amtu.cat

¿Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: AMTU – ASSOCIACIO DE MUNICIPIS PER LA MOBILITAT I EL TRANSPORT URBA – NIF: G62805106

Adreça postal: C/ ANSELM CLAVE, 69 2a PLANTA – 08402 GRANOLLERS – VALLÈS ORIENTAL – CATALUNYA

Telèfon: +34 938613976

Correu electrònic: amtu@amtu.cat

¿Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A l’AMTU – ASSOCIACIO DE MUNICIPIS PER LA MOBILITAT I EL TRANSPORT URBA tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’enviament de les Newsletters informatives sobre l’AMTU, la mobilitat i el transport públic.

¿Durant quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’usuari mantingui la seva subscripció activa.

¿Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Interès legítim del Responsable: Enviament de les Newsletters informatives sobre l’AMTU, la mobilitat i el transport públic

¿A quins destinataris se li comunicaran les seves dades?

Les seves dades se li comunicaran als següents destinataris:

¿Transferències de dades a tercers països?

Estan previstes les següents transferències de dades a tercers països:

  • The Rocket Science Group LLC (MailChimp), amb la finalitat de Gestió de l’enviament de les Newsletters de l’AMTU. La garantia per aquesta transferència s’ha establert a través de: Existència d’una decisió d’adequació de la Comissió.

Pot consultar informació addicional en aquest link:

https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active

¿Quins són els seus drets quan no facilita les seves dades?

Qualsevol persona te dret a obtenir la confirmació sobre si a l’AMTU – ASSOCIACIO DE MUNICIPIS PER LA MOBILITAT I EL TRANSPORT URBA estem tractant les seves dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, AMTU – ASSOCIACIO DE MUNICIPIS PER LA MOBILITAT I EL TRANSPORT URBA deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Vostè podrà exercir materialment els seus drets de la següent manera: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats a la informació addicional, que pot exercir dirigint-se a l’Adreça del responsable del Tractament.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent a través del seu lloc web: https://apdcat.gencat.cat

¿COM HEM OBTINGUT LES SEVES DADES?

Les dades personals que tractem a l’AMTU – ASSOCIACIO DE MUNICIPIS PER LA MOBILITAT I EL TRANSPORT URBA procedeixen del propi interessat.

Les categories de dades que es tracten són les següents:

  • Dades identificat ives
  • Adreces postals i electròniques

No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigits a identificar de manera unívoca a una persona física , dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l’orientació sexual d’una persona física).