Dimarts, 25 d’abril de 2023 MobiliCat, la revista sobre mobilitat i infraestructures de Catalunya, estrena a partir d’avui un nou disseny de la seva pàgina web www.mobilicat.cat. El nou disseny canvia completament la concepció d’aquesta pàgina, que passa de ser un visualitzador per poder llegir la revista en PDF, a ser una web amb totes les notícies i continguts en línia i agrupats per temes o seccions. A més, a partir d’ara les notícies de la web s’aniran actualitzant periòdicament.

D’aquesta manera, la revista MobiliCat fa un pas endavant i, a més de conservar el format paper, es converteix també en una revista en línia. A la nova web, els lectors de la revista hi trobaran tots els continguts que es publiquen cada tres mesos en la versió en paper, però també nous continguts, alineats amb l’actualitat el moment, i que a més podran compartir en les diferents xarxes socials.

La voluntat dels responsables de la revista és que aquesta nova pàgina web serveixi de reclam perquè la revista tingui encara més lectors i acabi de posicionar MobiliCat com la publicació de referència per a totes aquelles persones que treballen en el sector de la mobilitat, el transport públic i les seves infraestructures.

El nou disseny de la pàgina web és molt net i ofereix una lectura dinàmica, àgil i molt intuïtiva, amb un gran predomini de la imatge i amb una estructura que permet accedir més fàcilment a les notícies, ja que estan ordenades per seccions: Actualitat, Opinió, Col·laboradors, Monogràfic, Premis MobiliCat i Revista.

A més, també s’ofereix la possibilitat de subscriure-s’hi i rebre quinzenalment el newsletter que informarà dels nous continguts.

Més sobre MobiliCat MobiliCat és l’única revista dedicada a la mobilitat i les seves infraestructures publicada íntegrament en català. Editada per l’AMTU, amb el suport del Departament de Territori, l’ATM de Barcelona i Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), la versió en paper té una tirada de 2.800 exemplars, i una periodicitat trimestral