Dijous, 15 de desembre de 2022

Des d’avui, la T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, ja es pot sol·licitar i adquirir també a la seu de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), ubicada a Granollers (c. Josep Umbert 92-94).

D’aquesta manera, l’AMTU s’afegeix a la resta de punts d’atenció presencial habilitats per a la T-mobilitat a l’àmbit del sistema tarifari integrat de l’àrea de Barcelona [ Accés mapa de punts presencials ]. Cal recordar que l’AMTU és una de les administracions consorciades a l’ATM, juntament amb la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

A partir d’ara, doncs, els ciutadans ja poden adreçar-se a l’oficina de l’AMTU per obtenir la T-mobilitat i començar a gaudir dels avantatges que ofereix el nou sistema de bitlletatge digital i sense contacte. Els membres del Comitè Executiu de l’AMTU, entre els quals hi ha la presidenta, Aurora Carbonell, i l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnussell, ja han vingut a la seu de Granollers per donar-se d’alta de la targeta i ja han rebut la seva T-mobilitat.

Aquest punt habilitat fora de l’àrea metropolitana facilitarà que les persones que viuen a l’entorn del municipi de Granollers disposin d’un punt d’atenció presencial més proper per adherir-se a la T-mobilitat i fer gestions del nou sistema.

Gestions a l’AMTU
Des de la seva seu a Granollers, l’AMTU durà a terme les següents gestions relacionades amb la T-mobilitat:

– Alta de la persona usuària
– Alta del perfil FM/FN
– Compra de títols
– Bloqueig i desbloqueig
– Bescanvis
– Duplicats
– Factures
– Altres gestions

L’horari d’atenció al públic de l’oficina de l’AMTU és de dilluns a dijous de 9-18h, i els divendres, de 9-15h. Durant els mesos de juliol i agost l’horari d’atenció serà de 9-15h.

Actualment, el nou sistema de la T-mobilitat ja permet viatjar per les 6 corones de la xarxa ferroviària de l’ATM de Barcelona, a tota la xarxa de bus de l’Àrea metropolitana de Barcelona i progressivament s’està implantant a la totalitat de les línies de bus urbanes i interurbanes de l’àrea de Barcelona. Es pot consultar l’estat de l’ampliació progressiva a la xarxa de bus al web de la T-mobilitat.

Canals d’atenció T-mobilitat
L’atenció telefònica d’informació i la gestió d’incidències de la T-mobilitat es duen a terme directament des del Centre d’Atenció d’Informació (CAI).

La T-mobilitat també posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

Twitter T-mobilitat: @T_mobilitat
Canal d’atenció de Telegram: Telegram Atenció
Telèfon gratuït 900 928 900
CAI T-mobilitat: Av. de la Granvia de L’Hospitalet, 16-20 . Demana cita prèvia