Barcelona, 11 d’octubre

Més d’una quarantena de línies d’autobusos urbans i interurbans incorporen aquesta setmana la validació amb la T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la  xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona. Aquest és un nou pas, després de completar la incorporació de les estacions de tot l’àmbit ferroviari i dels autobusos urbans de Martorell,  Mataró, Terrassa i Vallirana, el mes de setembre. 

La integració d’aquesta setmana incorpora les primeres línies de busos interurbans de fora de  l’àrea metropolitana, de tres companyies de transports diferents: 

Moventis-Empresa Casas: una vintena de línies que presten servei al Maresme,  incloses les línies Exprés.cat e11.1 i e11.2. 

Moventis-La Vallesana: una desena de línies interurbanes que operen en l’entorn de  Sabadell i Terrassa. 

Moventis-Autocars Pujol: 2 línies interurbanes que cobreixen els recorreguts entre  Santa Susanna, Malgrat de Mar i Palafolls. 

D’altra banda, també entren en funcionament amb la T-mobilitat les línies urbanes del servei  municipal de Rubí, Rubí Bus, operades pel Grup Avanza. També s’incorporen les línies urbanes del Masnou, Vilassar de Mar-Cabrera de Mar i Premià de Mar, operades per Casas.